Pihastamo

Pihastamo on pihasuunnittelua, viher- ja maanrakentamista sekä pihanhoitopalveluita tuottava yritys. 

Olen alan vaihtaja, alkuperäiseltä koulutukseltani fysioterapeutti ja nyt rakennetun ympäristön suunnitteluhortonomi. 

Innostukseni rakkaan harrastukseni muuttamisesta ammatiksi sai tuulta alleen, kun pääsin opiskelemaan alaa Lepaalle Hämeen Ammattikorkeakouluun. 

Tavoitteenani on yrittäjänä toimia asiakkaita ohjaavalla otteella. Mitä tahansa teemme asiakkaan pihalla, koen tärkeäksi sitouttaa ja innostaa asiakkaat hoitamaan omaa pihaansa ja uskomaan kykyihinsä siinä. Ilmastonmuutoksen myötä kasvimaailma on Suomessakin muuttumassa, ja näen siinä mahdollisuuksia uhkien lisäksi. Me suomalaiset voisimme näyttää sisustus- ja rakentamisintoamme enemmän myös ulkona, koska koti alkaa jo pihalta. Piha on portti ja sisääntulo kotiimme.

Tarjoamme palveluja pihasuunnitteluun, viher- ja maanrakennukseen (myös rakennusten pohjatöihin ja salaojaremontteihin) sekä pihanhoitoon. Ideologianamme on luoda näyttävää ja toimivaa ympäristöä laadukkaasti sekä luoda ihmisille wau-elämyksiä omiin kotipihoihinsa. Asiakkaitamme ovat niin yksityisasiakkaat kuin julkiset asiakkaat. Teemme töitä aina omenapuiden leikkauksista isojen puistojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Terveisin
Kaisa Seppälä

Pihastamon yhteystiedot

Puhelin: 050 363 9177
Sähköposti: kaisa@pihastamo.fi
www.pihastamo.fi
www.facebook.com/pihastamo
www.instagram.com/pihastamofi

Ota yhteyttä Kaisaan