Kinda Oy

Olen kouluttanut ja konsultoinut sosiaalista mediaa ja viestintää yritykseni Kinda Oy:n kautta vuodesta 2010 lähtien ympäri Suomen. Ennen yrittäjyyttä järjestin kansainvälisiä konferensseja ja toimin Nokian verkkopuolella it-alan asiantuntijana. 

Olen saanut kiitosta rautaisesta osaamisestani ja koulutuksieni innostavuudesta, positiivisuudesta, käytännönläheisyydestä ja tavasta olla aina ajan hermolla. 

Minulla on laajaa kokemusta niin sosiaalisen median suunnittelun kehittämistyöstä ja some-analyysien teosta, sosiaalisen median palvelukohtaisesta strategiasparrauksesta kuin erilaisista some-koulutuksista erilaisille organisaatioille. 

Työskentely kanssani on paitsi ammatillisesti kehittävää, myös hauskaa ja mahdollistaa uudenlaisten lähestymistapojen tutkimisen ketterästi ja luotettavasti.

Tarjoan sosiaalisen median ja viestinnän koulutusta, valmennusta ja konsultointia sekä ammattitaitoni yhteisömanagerina käyttöösi. Vedän työpajoja, pidän luentoja, annan yksilövalmennusta ja etätukea. Autan ja valmennan lähellä ja etänä hyödyntämään sosiaalisen median mahdollisuuksia sekä toimimaan uusissa viestinnän ammateissa.

Muutoksia ympärillä?
<3 Ei hätää, Pauliina auttaa. <3

Kinda Oy:n yhteystiedot

Ota yhteyttä Pauliinaan