Studio Baila

Aloitin tanssin harrastamisen 3-vuotiaana ja nuoruudessa harrastin kilpatanssia 15 vuotta. Edustin parini kanssa Suomea 10 tanssin kilpailuissa ympäri maailmaa. 

Ensimmäiset ohjaajakoulutukset suoritin vuonna 2001, joten kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta on kertynyt jo yli 20 vuotta. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja, LifeCoach -valmentaja ja tanssinopettaja. 

Minulla on suuri määrä lajikohtaisia koulutuksia, esim. Bailatino, Lavis, Spartan Kahvakuula, vesijumppaohjaus, erilaiset jumppakoulutukset, kehonhuoltotunnit, luontoliikunta sekä lasten ja nuorten liikunnanohjaus. 

Olen opiskellut Kuubassa salsaa, bachataa ja muita Karibianmeren rytmejä. Erikoisosaamiseeni kuuluu vammaisliikunnan ohjaus.

Studio Baila tarjoaa Hyvän mielen liikuntaa matalalla kynnyksellä verkossa ja Ideaparkissa. 

Studio Bailasta löydät laadukkaita tanssi- ja jumppatunteja aikuisille ja lapsille. ParkourParkissa tarjoaa 5-15-vuotiaille Parkour-, Trikkaus- ja volttikoulukursseja. Bailassa ja ParkourParkissa vietät ikimuistoiset liikuntasynttärit helposti.

Terveisin
Virpi Lehti

UUDET ONLINE-TUNNIT OVAT TÄÄLLÄ!

Nyt voit tuoda liikunnan kotiisi Studio Bailan tallennettujen jumppien avulla. Valitse mieluisin kolmen paketin vaihtoehdoista ja jumppaa paikasta ja ajasta riippumatta. Ohjelmat ovat helppokäyttöisiä, ja voit katsoa niitä läppärillä, tabletilla kuin puhelimellakin.

Studio Bailan yhteystiedot

Ota yhteyttä Virpiin