Ekokampaamo Vihreä Aalto

Tervehdys! Olen Aleksandra Aalto, 52 v. Olen ollut koulutettu ekokampaaja noin 6 vuotta. Perinteinen parturi-kampaaja ja yrittäjä olen ollut vuodesta 2000. 

Luonto ja ekologisuus ovat lähellä sydäntäni. Siksi pyrin välttämään synteettisiä aineita ja tuoksuja työskentelyssäni (allergisoiduin myös itse synteettisille aineille). Teen mm. kasvivärejä, energisoivia leikkauksia, intialaista päähierontaa ja merilevähoitoja. 

Kampaamoni konsepti on tarjota rauhallinen ja meditatiivinen tunnelma, ilman turhaa kemikaalikuormitusta.

Tuotesarjojani ovat kotimaiset Frantsila, Havuka, Varpu, MaaEarth ja Ekopharma, sekä sveitsiläinen Farfalla ja ruotsalainen La Gordier, sekä Bruns. Tuotteet ovat ovat luonnonkosmetiikkaa ilman silikoneja ja sulfaatteja jne. 

Kasviväreillä saa erittäin pysyviä, mutta luonnollisen näköisiä sävyjä (ilman jyrkkää tyvikasvua), hiusten kirkastus/vaalennus onnistuu kotimaisilla Ekopharman tuotteilla tai MaaEarth-savisoodakirkastuksella. 

Teen myös erilaisia päänahan hoitoja, kuten merilevä-, savi-, turve- sekä öljyhoitoja intialaisella päähieronnalla. Energialeikkaus on erittäin meditatiivinen 1,5 h kestävä hoito, johon kuuluu intialainen päähieronta ja erikoisleikkaus, joka ottaa huomioon hiusten omat kasvusuunnat. 

Hiuksia nostellaan 90-asteen kulmassa kehämäisesti yhdistäen ilman teräviä kulmia ja kampaillaan yhdistäen ne hivenen kerrostetusti pehmeään lopputulokseen, jolloin hiukset asettuvat itsekseen ja pysyvät mallissaan kauemmin. 

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Tampereentie 21, 37500 Lempäälä
Puhelin: 040 369 7442
Sähköposti: aaltoaleksandra@gmail.com
www.facebook.com/aleksandraaalto

Ota yhteyttä Aleksandraan