Sisu-motivation

Liikunta-alalle lähdin vuonna 2012 ja se tempaisi minut mukaansa. Aloin kiinnostua yhä kokonaisvaltaisemmin terveyskunnon eri osa-alueista, joten kouluttauduin lisää niin ihmiskehon kuin mielenkin tiimoilta.

Nautin niin paljon siitä olosta, jonka sain, kun pystyin auttamaan ihmistä hänen terveyteensä liittyvässä pulmassa. Silloin tajusin, että tämä ala on minua varten. Yhtään pettymystä ei ole matkani varrella tullut, vaan uskomattoman paljon onnistumisia ja ilon hetkiä!

Hankittuani yksilö- ja ravintovalmennusoikeuden, osaamista eri liikuntalajien ohjauksesta, hermoston toiminnasta, kasvun ja kehityksen vaikutuksesta sekä liikuntarajoitteista mietin, miten kehittäisin itseäni seuraavaksi!

Tarjoan yksilö- ja pienryhmävalmennuspalveluita elämänhallinnan, ravinnon ja liikunnan saralla sekä ryhmäliikunnan ohjausta. Johtotähtenäni toimii ajatus terveemmästä elämästä sekä paremmasta olosta. Työkaluinani käytän lähtökohtaisesti valtakunnallisia ravinto- ja liikuntasuosituksia sekä tarkoin tutkittua tiedettä.

Terveisin
Sirke 'Sisu' Savolainen

Yhteystiedot

Puhelin: 045 878 3178
Sähköposti: sisu.motivation@gmail.com
www.ptsisumotivation.fi

Ota yhteyttä Sirkeen