BeautyPasión

Olen Sari, kahden lapsen ylpeä äiti, yrittäjä ja alkuperäinen Lempääläläinen. Itseni kehittäminen ja uuden oppiminen on aina ollut minulle tärkeää, ja koulutuksia löytyy sekä ruuanlaiton, että myynnin ja visuaalisen markkinoinnin parista. Oltuani pitkään lasten kanssa kotona, sain yllättäen kipinän lähteä toteuttamaan minulle aiemmin täysin vierasta alaa kauneuden maailmaan, ja vihdoin koin olevani oikealla polulla. 

Olen toiminut ripsien parissa vuodesta 2015 täällä Lempäälässä, mutta myös Kaukajärvellä ja Kalevassa. Taustalla on useita koulutuksia, vankka ammattitaito ja suuri halu kehittyä lisää. Tästä todisteena myös ripsikouluttajan sertfikaatti SB Luxin tiimissä. Haluan tarjota asiakkaille laajan valikoiman erilaisia palveluita ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

BeautyPasión syntyi vuonna 2019. Nimeksi valikoitui se, mihin tekeminen aidosti perustuu; intohimoon kauneudenhoitoa kohtaan. Kauneushoitolassamme Lempäälän keskustan tuntumassa tarjoammekin monenlaisia sekä kauneutta, että hyvinvointia tukevia palveluja, aina asiakaslähtöisesti. Kauneuspalveluista valikoimissamme ovat mm. ripsipalvelut, kulmien laminointi ja sokeroinnit. Hemmotteluhoidoista mm. kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta.

Tiimissämme on lisäkseni myös diblomirefleksologi Sari Aula, joka tarjoaa mm. vyöhyketerapiaa ja kalevalaista jäsenkorjausta. Sekä kosmetologi Susma Kandel, joka tarjoaa mm. palveluita ihonhoitoon.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

Puhelin: 0409633440
Sähköposti: beautypasion@outlook.com
Osoite: Tampereentie 38 B 1, 37500 Lempäälä

www.beautypasion.fi
www.facebook.com/BeautyPasion.lempaala⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
www.instagram.com/beauty.pasion/

Ota yhteyttä