Soliseva

Minulla on 25 vuoden työkokemus sosiaali- ja terveysalalta, kouluttajana sekä eri järjestöjen kehittämis- ja esihenkilötehtävistä.
Koulutukseltani olen sosiaalikasvattaja/sosionomi YAMK, opettaja (AmO), ratkaisukeskeinen terapeutti (PgDip), kognitiivinen lyhytterapeutti ja työnohjaaja (STOry). 

Erityisosaamistani ovat kriisi-, vanhemmuus-, mielenterveys- ja päihdetyö sekä johtaminen, palvelumuotoilu, toiminnalliset ja luontolähtöiset (Green Care) menetelmät. 

Toteutan Soliseva-yritykseni kautta kaikenikäisille terapiapalveluja sekä vanhempien ohjausta, neuvontaa ja valmennusta Ideaparkin kakkoskerroksessa sijaitsevassa vastaanottotilassani tai etäyhteyksin. Muita palveluitani ovat työnohjaukset, koulutukset ja kehittämistuki eri yhteisöille.   

Soliseva toimii valtakunnallisesti. Lisäksi se on rekisteröitynyt ilmoituksenvaraisten sosiaalipalveluiden tuottaja, alueena Lempäälä, Tampere, Valkeakoski, Akaa, Pirkkala ja Sastamala.  

Olen myös mukana sote- ja terapiapalveluita tuottavassa Kantamoinen osuuskunnassa ja Green Care Finland ry:n asiantuntijaverkostossa, jossa kehitämme luontolähtöisiä palveluja valtakunnallisesti.  

Saamani palautteen mukaan olen ”Rento ja kannustava kohtaaja” ja ”Osaan haastaa käytännön kokeiluihin ja katsomaan asioita eri näkökulmista.”  Uskon, että eteenpäin pääsee solisevan puron lailla – välillä pysähtyen ja uusia reittejä etsien, välillä vaivalloisemmin ja välillä iloisesti virraten.  

Otathan yhteyttä, jutellaan lisää! 

Terveisin
Sirpa Mäkinen

Solisevan yhteystiedot

Ota yhteyttä Sirpaan