Hoitola Harmoniassa

2000-luvun alkupuolella ollessani töissä eskarissa, lasten ja nuorten hoitotyöhön 1998 valmistuneena lähihoitajana, tuli tunne, että haluaisin tehdä jotakin muuta. 

Päätin, että ennen kuin täytän 30 vuotta, pitää olla jokin muu ammatti. Jäädessäni pois töistä, en tiennyt, mikä se uusi olisi. 

Nopeasti löysin mieluisan työharjoittelupaikan, jota en edes erityisesti hakenut, kuntosalilta, jossa olin melkein vuoden ja tykkäsin kovasti. 

Hakeuduin hierojan opintoihin ja valmistuin ja aloitin yrittäjänä 2007 - hyvissä ajoin ennen pyöreitä vuosiani! 

Halusin hieronnan rinnalle myös toisen vaihtoehdon ja jo ensimmäisestä refleksologian kurssista tiesin, että se oli se. 

Alkuun tein hoitoja erilaisissa hoitoloissa Tampereella ja Lempäälässä kampaamon yhteydessä, mutta aloin kaivata omia tiloja niin se tapahtui kesällä 2014 ja nykymuotoinen hoitolani suolahuoneen kera vietti avajaisia syyskuussa samana syksynä. 

Haluan hakea aika ajoin jotakin uutta hoitolaan, viimeisimpänä rentoutusvalmentajan opinnot 2019. 

Omaksi iloksi, lisätiedoksi ja ajankuluksi koronakeväänä opiskelin voimaharjoittelun perusteet, mistä sain työkaluja käytettäväksi työhönkin, mutta lähinnä omiin salitreeneihin. 

Koronakevät sai miettimään vielä lähihoitajan työtäkin uudemman kerran, siitä seurasi aputoiminimi, SiukkuSinulle-palvelut, jonka yksi palvelu ovat lasten ja nuorten hoitopalvelut. 

Olen joskus vannonut, ettei minusta tule koskaan yrittäjää. Toinen koskee entisiin töihin palaamista, jota ei tosin ole tapahtunut, mutta ehkä pitää uskoa, kun sanotaan ”Never say never”.

Nyt ei ole tuntemuksia, että mitään isoa pitäisi muuttaa, pidän työstäni, ihmisten kohtaamisista ja siitä että saan olla apunasi.

Ota sinä pääosa terveytesi huolehtimisesta, olen mielelläni sivuosassa!

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Tampereentie 4, 37500 Lempäälä
Puhelin: 045 1706370
Sähköposti: hoitola@harmoniassa.com
www.facebook.com/harmoniassa

Tässä muutama esimerkki palveluistani. Tilaa haluamasi tuote tai palvelu tästä, niin olen sinuun yhteydessä.

Tuote tai palvelu